Ünlü Oyuncu Ali Burak Ceylan Depremzedeler İçin Köşk Kiralamış

Ünlü Oyuncu Ali Burak Ceylan Depremzedeler İçin Köşk Kiralamış
Ali Burak Ceylan depremde evleri yıkılan öğretmenin ailesine İstanbul'da bir köşk kiralamış ve uzun süredir de kira ödemesi yapıyor. Olayın detaylarına göre, Adıyaman'da yaşayan Muhammed Irmak, İstanbul'da yarı yıl tatili için ailesinin yanına gittiğinde kaybolan bir cüzdan buldu. Muhammet Irmak yaşananları şu sözlerle anlattı;
"Adıyaman'da öğretmenim. Yarı yıl tatili için ailemin yanına İstanbul'a gelmiştim. Akşam saatlerinde Üsküdar'da bir cüzdan buldum. İnternetten araştırdığım cüzdanın sahibinin ünlü oyuncu bir olduğunu öğrendim. Sosyal medyadan ulaşamadım. Sonra sahibi olduğu yapım şirketinin web sitesi üstünden telefonuna ulaştım. Kendisi armağan vermek istedi fakat kabul etmedim. 'Bir gün dara düşersen ara beni' dedi. Yaşananlardan sonra 5 Şubat'ta Adıyaman'a döndüm. 12 saat sonra deprem oldu. Benim evim yıkılmadı fakat akrabalarımdan göçükte kalanlar ve yaşamını kaybedenler oldu. 10 akrabam vefat etti. Teyzelerim ve dayılarım evsiz kaldı. Sonrasında oyuncuyu aradım. Sağ olsun bizlere yardımcı oldu. 4 ailenin, ortalama 20 kişinin elinden tuttu. Bebek mamasından ve bezine kadar aldılar. Artık yavaş yavaş düzenini kurup evden ayrılanlar oluyor."
Başarılı oyuncu Ali Burak Ceylan ise yaptığı açıklamada, "Sadece ben değil, onlarca hayırseverle bir olup o köşkü tadilata soktuk. Dua edeni de yardım etti, koltuk yollayanı da... Ben yalnız organizasyonu yapan ve görünen yüzü oldum." dedi.