Yeşim Erçetin'in Eşi Fevzi Kardeseci'nin Ölümünde Sır Perdesi: İntihar mı, Cinayet mi?

Yeşim Erçetin'in Eşi Fevzi Kardeseci'nin Ölümünde Sır Perdesi: İntihar mı, Cinayet mi?
Eski manken ve şarkıcı Yeşim Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci'nin evlerinin banyosunda ölü bulunmasının ardından, olayın gerçek yüzü hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre Kardeseci'nin ölümü intihar mı yoksa cinayet mi belirsizliğini koruyor.

Ünlü şarkıcı Yeşim Erçetin'in ABD evlerinde banyoda ölü bulunan eşi Fevzi Kardeseci'nin ölümüyle ilgili sır perdesi aralanıyor. İddiaya göre Kardeseci'nin ölümü intihar mı, yoksa cinayet mi?

Yeşim Erçetin, sosyal medya hesabından eşinin ölüm haberini duyurmuş ve olayın kaza sonucu gerçekleştiğini belirtmişti. Ancak, "Söylemezsem Olmaz" yorumcularından Arto'nun ortaya attığı iddia işleri değiştiriyor.

Arto'ya göre Kardeseci ölmeden önce Yeşim Erçetin'i aramış ve eve dönmesi için yalvarmış. Ancak Erçetin'in eve varışıyla birlikte Kardeseci'nin kafasına silahla ateş ederek intihar ettiği iddia ediliyor. Olay yerindeki kan izleri, intihar süsü altında işlenmiş bir cinayet olabileceğine de işaret ediyor.

Arto'nun açıklaması şöyle:

"Erçetin'in eşi Fevzi Kardeseci ölmeden önce ünlü mankeni aramış ve eve dönmesi için yalvarmış. Yeşim Erçetin o eve gittiğinde Kardeseci silahla kafasına sıkmış ve intihar etmiş. Erçetin geldiğinde salonda kanlar içerisindeymiş. İntihar süsü değilse Kardeseci öldürülmüş"