Zafer Algöz Anne ve Babasını 24 Gün Arayla Kaybetti

Zafer Algöz Anne ve Babasını 24 Gün Arayla Kaybetti
Zafer Algöz, kısa bir süre içinde anne ve babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor. Ünlü isim anne ve babasını 24 gün arayla kaybetti.

Türk sinema ve tiyatro dünyasının sevilen isimlerinden Zafer Algöz, annesi Güner Algöz'ün vefatının ardından yalnızca 24 gün sonra babası Cevdet Algöz'ü de kaybetti.

Ölüm haberini veren Can Yılmaz; "Sevgili Zafer Algöz abimizin, 24 gün önce vefat eden annesinin ardından bu gece de babası (Cevdet amcamız) vefat etti. Yaşadığı acının tarifsiz olduğunu hissedebiliyorum. Zafer abimize ve ailenize başsağlığı diliyor, bu zor günlerin üstesinden gelebilmeniz için güç ve sabır temenni ediyorum. Mekanları Cennet olsun. Allah rahmet eylesin" açıklamasını yaptı.

babasini-kaybetti2.jpg

Zafer Algöz, yaşadığı bu büyük kaybı sosyal medya hesabından duyurdu ve "Başımız sağ olsun. Sevgili annemizin ardından 24 gün sonra babamız Cevdet Algöz'ü de kaybettik. 65 yıllık aşıklar cennette buluştular. Cekko babamızı 4 Nisan Perşembe öğle namazını müteakiben Balıkesir Burhaniye Koca Camii'nden uğurlayacağız. Geriş kabristanında defnedeceğiz. Sevenlerinin başı sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin" ifadelerini kullandı.