Zafer Algöz Anneden Sonra Babasını da Kaybetti

Zafer Algöz Anneden Sonra Babasını da Kaybetti
24 gün önce annesi vefat eden oyuncu Zafer Algöz'ün babası hayatını kaybetti.

Ünlü oyuncu Zafer Algöz, geçtiğimiz ay annesi Güner Algöz'ü kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşamıştı. 62 yaşındaki aktör, şimdi de babası Cevdet Algöz'ün vefatıyla yıkıldı.

Algöz, 9 Mart'ta Burhaniye'de son yolculuğuna uğurladığı annesini, Burhaniye Kocacamii'nde kılınan cenaze namazının ardından Geriş Mezarlığı'na defnetmişti. Cem Yılmaz, Can Yılmaz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu gibi yakın dostları, Algöz'ü yalnız bırakmamıştı.

Zafer Algöz"Başımız sağ olsun... Sevgili annemizin ardından 24 gün sonra babamız Cevdet Algöz'ü de kaybettik... 65 yıllık aşıklar cennette buluştular. Cekko babamızı 4 Nisan Perşembe öğle namazını müteakiben Balıkesir Burhaniye Kocacamii'nden uğurlayacağız. Geriş Kabristanı'nda defnedeceğiz. Sevenlerinin başı sağ olsun. Rabbim mekanını cennet eylesin." mesajını paylaşarak haberi duyurdu.

Zafer Algöz'ün yakın dostu Can Yılmaz da acı haberi sosyal medya sayfasından paylaşarak, "Sevgili Zafer Algöz abimizin, 24 gün önce vefat eden annesinin ardından bu gece de babası Cevdet amcamız vefat etti. Yaşadığı acının tarifsiz olduğunu hissedebiliyorum. Zafer abimize ve ailesine başsağlığı diliyor, bu zor günlerin üstesinden gelebilmeniz için güç ve sabır temenni ediyorum. Mekanları Cennet olsun. Allah rahmet eylesin." mesajını iletti.