Zeynep Bastık İle Öpüşürken Görüntülenen Serkay Tütüncü'den İlişki Açıklaması: 'Birbirimizi Tanıyoruz'

Zeynep Bastık İle Öpüşürken Görüntülenen Serkay Tütüncü'den İlişki Açıklaması: 'Birbirimizi Tanıyoruz'
Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Zeynep Bastık ile oyuncu Serkay Tütüncü'nün dudak dudağa görüntülenmesi magazin gündeminde büyük yankı uyandırdı. Serkay Tütüncü, bu konuya dair yaptığı açıklamada "Birbirimizi tanıyoruz" diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Zeynep Bastık, yaz aylarında Alican Ayyıldız ile olan ilişkisini sonlandırmıştı. Bastık'ın gönlünü oyuncu Serkay Tütüncü'ye kaptırdığı iddiaları ise Kenan Doğulu'nun doğum gününde öpüşürken görüntülenmeleriyle ortaya çıktı. Çiftin bu görüntüleri, magazin dünyasında geniş bir yankı uyandırdı ve birçok kişi tarafından konuşuldu.

sasirtan-aciklama2.jpg

Bir davete katılan Serkay Tütüncü, muhabirlerin Zeynep Bastık ile olan ilişkisine dair sorularını yanıtladı. Tütüncü, "Acele etmiyoruz. Birbirimizi tanıyoruz ve yakın arkadaşlarımızı tanıştırıyoruz." diyerek ilişkilerinin henüz başlangıç aşamasında olduğunu belirtti. Bu açıklama, magazin dünyasında kafa karışıklığına neden oldu.

Zeynep Bastık'ta Aynı Açıklamayı Yapmıştı

Zeynep Bastık da geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, ilişkileri hakkında net bir durum olmadığını ve tanıma aşamasında olduklarını ifade etti.

Çiftin bu açıklamaları ve basına düşen görsellerin çelişkili olduğunu düşünen birçok sosyal medya kullanıcısı ise durumu eleştirdi.