MHP’li Koçdemir ‘Balkan Panayırı’nda konuştu

MHP’li Koçdemir ‘Balkan Panayırı’nda konuştu

MHP adayı Koçdemir, Hürriyet Ziraat Parkı’nda yirmi bin kişinin katılımıyla düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, son günlerde hasret kalınan birlik-beraberlik, kardeşlik ve coşkuyu böylesine muazzam bir katılımla gerçekleştiren 4 derneği kutladığını belirtti.

Panayır için, balkanlardan gelen milletvekili, belediye başkanı ve vatandaşlara teşekkür eden Koçdemir, “Gelecek yıldan itibaren bu kucaklaşmayı Türk dünyasının her bir köşesinden gelen Bursalılarla gerçekleştirmeyi ve bu derneklerimizin buna öncülük etmelerini teklif ediyorum” dedi.

Size hizmet etmeyi seviyoruz…


Yunus Emre’nin; “Kişi bile söz demini, demeye sözün kemini, Şu cihan cehennemini, sekiz uçmağ ede bir söz” şiiriyle sözlerine devam eden Kadir Koçdemir, “Duyduğumda, şu cihan cehennemini bana sekiz cennet eden sözle size seslenmek istiyorum. Sizi seviyoruz, size hizmet etmeyi seviyoruz, Bursa’yı seviyoruz, Evlad-ı Fatihan’ın hatırasını ve davasını seviyoruz. Allah’a hep ‘Bize sevdir, bizi sevdir’ diye dua ettim. Şükürler olsun ki bize sevdirdi, inşallah bizi de sevdirecektir. Sizin sesiniz, sizin vekiliniz, sizin hayırlı evladınız olmak istiyoruz. Bu yolda bize yardım edin, bize katılın. Gücünüzü bize katın, birikiminizi bize katın, tecrübenizi bize katın. Hep birlikte, çocuklarımızın ve torunlarımızın gururla anlatacakları bir dönemi başlatalım. Bu meydanları her yıl büyük lider Atatürk’ün gösterdiği hedefe biraz daha yaklaşarak dolduralım. Öyle ki, Türkiye tek bir meydan olsun” şeklinde konuştu.