Müsteşar Yardımcısı Çimen’den, Sesob Başkanı Köksal’a Ziyaret

Müsteşar Yardımcısı Çimen’den, Sesob Başkanı Köksal’a Ziyaret

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda Müsteşar Yardımcısı olarak görev yapan Selahattin Çimen, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini ziyaret etti.
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak için Sivas’ta bulunan Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti
Sivas’ta olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden müsteşar yardımcısı Çimen, Sivas’ı asla unutamadığını ve her fırsatta gelerek eş dost ve akrabaları ziyarette bulunduğunu söyledi. Esnaf teşkilatını da çok önemsediğini vurgulayan Çimen, “Esnaf teşkilatının ve değerli büyüğümüz, ağabeyimiz birlik başkanımızı ziyaret ederek hem fikir alışverişi yapıyoruz hem de esnaflarımızın sorunlarını dinliyoruz. Başkanımız çalışkan ve esnafına hizmet eden birisidir. Bizde başkanımızı seviyoruz ve her gelişimizde kendisini ziyaret ediyoruz. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da Sivas halkına hizmetlerimiz devam edecek” dedi.
Sivaslı olan ve her fırsatta memleketine gelerek hasret gideren müsteşar yardımcısı Selahattin Çimen’i çok sevdiklerini ifade eden Köksal, “Müsteşar Yardımcımız teşkilatımız ve Sivas’ımız açısından önemli bir bürokratlarımızdandır. Gerek Ankara’ya gittiğimiz de gerekse de Sivas’ta her fırsatta bizimle yakından ilgilenir ve sorunlarımızı dinleyerek çözümü yolunda gayret gösterir. Müsteşarımız Sivas’a geldiğinde teşkilatımızı ziyaret ederek, sorunlarımızı dinler. Bizlere her zaman yardımcı olan müsteşarımızın çalışmalarını ve hizmetlerini yakından takip ediyoruz” diye konuştu.