Şeyda Çoşkun merak edilen zayıflama sırrını açıkladı

Şeyda Çoşkun merak edilen zayıflama sırrını açıkladı

Ünlüleri fazla kilolarından kurtaran kadın Şeyda Coşkun neredeyse her hafta birlikte çalıştığı isimler arasına yeni bir ünlü katılıyor. Women’s Fitness dergisine konuşan Coşkun, bu işin sırrını anlattı.






İşte Şeyda Coşkun röportajından öne çıkan başlıklar...

- İş dışında, kendinize ayırdığınız özel zamanlarda da spor yapıyor musunuz? Ne gibi spor ya da antrenmanları tercih ediyorsunuz?

"ASLA HAREKETSİZ KALMAM"

Denize girip de yüzeyim diyen biri değilim. Daha çok denizde yapılabileceğim aktivite varsa onları tercih ederim. Geçen sene heyecan olsun diye (zaten eşimle de öyle başlamıştık) kite yapmaya karar verdim. Bu sene de su kayağı ve wake board yaptım. Çok keyif aldım. Hiç olmadı yeğenimle basketbol oynarım. Asla hareketsiz kalmam.

- Herkesin merak ettiği ve çeşitli rivayetlerde bulunduğu Şeyda Coşkun sihiri nedir?

"HAYATIMIN SIRRI: NEFİS"

Başarının getirdiği heyecandır. Kişilere bunun inancını veriyorsunuz, onun size güvenmesini sağlıyorsunuz. Bir de en belirgin özelliğim, hislerimin çok kuvvetli olması... Kendimce inançlarım var. İnancım ve hislerimle, insanlarla inanılmaz bir bağ kuruyorum. Bu bağ ile onlara enerjimi yansıtabiliyorum. Şeyda Coşkun’un sırrı inanmak ve hedeflenen kiloya ulaşmak için istikrarlı bir şekilde devam etmek, hayatın sırrı “nefis”tir.



"AŞIK OLAN KADIN KİLO ALMAZ"

- Şeyda Coşkun özel hayatında nasıl biridir? İş hayatındaki disiplinli ve kuralcı mıdır?

Benim hiç özel hayatım olmamıştı. İlk defa bana özel bir hayatım var. Evliliğim için elimden gelen bütün fedakarlığı yapacağım. İşim için gereken her şeyi yaptım. Şimdi eşim için gerekenleri yapmak istiyorum. Herkesin aradığı aşkı bir gün bulacağına inananlardanım. Kadınların en büyük besin kaynağı aşk. Aşık kadın asla kilo almaz.

"SEBZE YİYİN VE YÜRÜYÜN"

- Kadınlara kilo verme ve sağlıklı beslenme ile ilgili önerileriniz nelerdir? -

Bir kadının en çok yağlandığı dönem kış aylarıdır. Mart, nisan ve mayıs aylarında, kışın aldığımız kilolara inmemiz gerekiyor. Her sabah evinizin önünde, bahçede, parkta yürüyüş yapmanız gerekiyor. Hiç üşenmeden ayakkabılarınızı giyip, gece yattığınız tişörtün altına bir şort çekip kendinizi dışarı atın. Güne müthiş bir enerjiyle başlıyorsunuz. Bunun yanında kışın yapılabilecek en güzel şey sebze yemektir.