Acun Ilıcalı Başkanlık Seçiminde Ali Koç'un Yanında

Acun Ilıcalı Başkanlık Seçiminde Ali Koç'un Yanında
Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı’nın, Ali Koç'un teklifini kabul edip Fenerbahçe'nin yönetim kuruluna girmeye karar verdiği belirtildi. Koç'un seçimi kazanması halinde Ilıcalı, sarı lacivertli kulübün yönetiminde yer alacak.

Fenerbahçe, Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasındaki başkanlık seçimine odaklanılıyor. Seçimin yaklaşmasıyla birlikte başkan adaylarının listeleri de şekillenmeye başladı.

Ali Koç'un başkanlık için yeniden aday olduğunu duyurmasının ardından, listesine beklenmedik bir ismi dahil ettiği ortaya çıktı.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu'nun yaptığı habere göre Acun Ilıcalı, Ali Koç'un teklifini kabul ederek Fenerbahçe'nin yönetim kuruluna girmeye karar verdi. Seçimi Ali Koç'un kazanması durumunda Ilıcalı, yönetiminde olacak.

acun-ilicali2.jpg

Fenerbahçe'ye olan tutkusuyla tanınan ve Ali Koç'un yönetimine katılması beklenen Acun Ilıcalı, İngiltere Championship takımlarından Hull City'i Ocak 2022'de satın aldı.

Hull City, ligi 70 puanla 7. sırada tamamlayarak play-off'u üç puanla kaçırdı. Premier Lig'e yükselme hayali bir sonraki sezon için ertelendi.

Seçim Ne Zaman Yapılacak?

30- 31 Mayıs 2024 tarihlerinde Fenerbahçe'de başkanlık seçimi yapılacak. Yeterli çoğunluğun sağlanamaması durumunda 8- 9 Haziran 2024 tarihinde bir kez daha seçim yapılacak.