Antalyaspor'da Yeni Dönem Başlıyor: Alex De Souza İmzayı Attı

Antalyaspor'da Yeni Dönem Başlıyor: Alex De Souza İmzayı Attı
Bitexen Antalyaspor, Fenerbahçe'nin efsanevi futbolcusu Alex De Souza ile 2 yıllık teknik direktörlük sözleşmesi imzaladı.

Antalyaspor Kulübü Başkan Vekili ve Basın Sözcüsü Alkan Evren, Alex'in yardımcılıklarını Mehmet Aurelio ve iki Brezilyalı antrenörün yapacağını, kaleci antrenörlüğünü ise Mehmet Arslan'ın üstleneceğini açıkladı.

Evren, "Geçtiğimiz dönemde birçok teknik direktörle görüştük. Alex De Souza ile yaptığımız görüşmeler olumlu sonuçlandı ve kendisiyle 2 yıllık bir sözleşme imzaladık. Alex, futbolculuk kariyerinde olduğu gibi teknik direktörlükte de başarılı olacak." ifadelerini kullandı.

"Bütün Türkiye'nin Saygı Duyduğu Bir İsim"

alex-antalyaspor2.png

Alkan Evren, Alex De Souza'nın karakteri ve duruşuyla tüm Türkiye'de saygı gören bir isim olduğunu belirterek, "Alex, örnek bir aile babası ve profesyonel bir spor insanı. Antalyaspor'a çok yakışacak." dedi.

Antalyaspor, duyurudan önce taraftarları heyecanlandıran bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Gönderide Brezilya bayrağı, steteskop ve kum saati emojilerine yer verilerek taraftarlara ipucu verildi.