Arda Güler Gelecek Yıl Real Madrid Forması Giymeye Devam Edecek

Arda Güler Gelecek Yıl Real Madrid Forması Giymeye Devam Edecek
Real Madrid'in Real Sociedad'ı 1-0 yenerek zorlu deplasmandan üç puanla döndüğü maçta Arda Güler attığı gol ile parladı.

Real Madrid'in Real Sociedad'ı 1-0 mağlup ettiği mücadelede attığı golle adından söz ettiren Arda Güler'in performansı teknik direktör Carlo Ancelotti tarafından övgüyle karşılandı.

Ancelotti, Arda Güler'in maçtaki performansıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Arda, gelecek sezon takımda kalacak ve bizim için çok önemli bir rol üstlenecek" dedi. Tecrübeli teknik adam, genç futbolcunun takımdan ayrılacağı konusunda çıkan haberlere de bu şekilde nokta koymuş oldu.

Arda Güler'in oyununda sergilediği yetenekten etkilenen Ancelotti, "Arda, olağanüstü bir kaliteye sahip, sahip olduğu yetenek altın gibi" yorumunda bulundu. İtalyan teknik adam, genç oyuncunun performansından oldukça memnun olduğunu dile getirdi.

Real Sociedad maçında 68 dakika sahada kalan genç oyuncu, 5/10 ikili mücadele kazanma başarısı gösterdi. Ayrıca 3/3 uzun top isabeti ve 2/3 dribling denemesiyle de dikkat çekti. Engellenen 2 şutuyla da rakip kaleye etkili bir tehdit oluşturdu.