Beşiktaş Konyaspor'u Ağırlıyor: İşte İlk 11'ler

Beşiktaş Konyaspor'u Ağırlıyor: İşte İlk 11'ler

Trendyol Süper Lig'in heyecanı, 26. hafta maçlarıyla devam ediyor. Tüpraş Stadyumu'nda Beşiktaş Konyaspor'u konuk ediyor. Tugay Kaan Numanoğlu'nun düdük çalacağı mücadelenin sonucunu futbolseverler merakla bekliyor. Beşiktaş ile Konyaspor arasındaki karşılaşma bugün saat 20.00'de gerçekleşecek. Mücadele, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Worrall, Masuaku, Musrati, Fernandes, Muci, Muleka, Semih, Aboubakar. Tümosan Konyaspor: Slovik, Ahmet, Uğurcan, Damjanovic, Guilherme, Nzonzi, Cicaldau, Soner, Ethemi, Prip, Cikalleshi. Bu karşılaşma öncesinde Beşiktaş'ta 5 eksik bulunuyor. Sözleşmesi dondurulan Amir Hadziahmetovic'in yanı sıra Alex-Oxlade Chamberlain, Tayfur Bingöl, Yakup Arda Kılıç ve Mustafa Erhan Hekimoğlu kadroda yer almayacaklar. Beşiktaş ile Konyaspor arasında bugüne kadar oynanan 45 karşılaşmada Kartal 25 galibiyet elde ederken, yeşil-beyazlılar ise sahadan 6 kez 3 puanla ayrıldı. İki takım arasında geçen sezonun ilk devresinde oynanan maçı 2-0'lık skorla Beşiktaş kazanmıştı.

Fernando Santos'tan Muci'ye Vur Emri!

Beşiktaş'ın yeni transferi Muci'ye, Portekizli Teknik Direktör Fernando Santos'tan özel bir görev geldi. Santos, Konyaspor karşılaşmasında Muci'den uzaktan şutlarla gol aramasını istedi. Bu kararla Santos, genç futbolcunun şut yeteneğinden faydalanmayı hedefliyor.