Beşiktaş Pepijn Lijnders'ı Transfer Etmek İstiyor

Beşiktaş Pepijn Lijnders'ı Transfer Etmek İstiyor
İngiliz basınında çıkan haberlere göre siyah-beyazlılar sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacak olan Jürgen Klopp'un yardımcısı Pepijn Lijnders'ı takımın başına getirmek istiyor.

Bu sezon aldığı kötü sonuçlarla adeta bir kâbus gibi bir sezon geçiren siyah beyazlı ekip, son olarak Portekizli teknik adam Fernando Santos ile yollarını ayırdı.

Takım yeni teknik direktör arayışlarında ince eleyip sık dokuyor. Kartal'ın teknik direktör koltuğu için birçok isim konuşulurken, son olarak İngiliz medyası yeni bir ismi gündeme getirdi.

The Athletic'in yaptığı habere göre Beşiktaş, sezon sonunda Liverpool'dan ayrılacak olan Alman teknik direktör Jürgen Klopp'un yardımcısı Pepijn Lijnders'ı düşünüyor. Lijnders, 2018'den beri Klopp'un yanında görev yapıyor.

Hollandalı teknik adam, İngiliz ekibinden ayrılacak olan Klopp'un ardından teknik direktörlük kariyerin başlamayı hedefliyor.

Başka Takımlar da İstiyor

Habere göre, birçok kulübün 41 yaşındaki genç teknik adamı yakından takip ettiği ve Beşiktaş'ın Lijnders ile ilgilenen son kulüp olduğu bildirildi.

2015-2018 yılları arasında Jürgen Klopp ile birlikte çalıştıktan sonra NEC Nijmegen'e yarım sezonluk bir dönem için teknik direktör olarak giden ve 2018 yazında tekrar Klopp'un ekibine dönen Pepijn Lijnders, o zamandan beri aralıksız olarak Alman teknik adamın yanında görev yapıyor.