Beşiktaş'ta bir kriz daha!

Beşiktaş'ta bir kriz daha!

Beşiktaş'ta 2 gündür süren 'ihraç krizi' yeni bir boyut kazandı... Goal'ün haberine göre; Divan Kurulu Toplantısı'na üçüncü kez katılmayan Asbaşkan Deniz Atalay ile mevcut yönetici Ahmet Kavalcı'ın da Divan Kurulu üyeliğinden çıkartıldığı ortaya çıktı.

Bilindiği üzere Beşiktaş'ın divan toplantısında tüzükte yer alan g-31 maddesinden dolayı üst üste 3 Divan Kurulu Toplantısı'na mazeretsiz olarak katılmayan 283 kişinin üyeliği düşmüştü. Üyeliği düşen isimler arasında yönetici Ahmet Kavalcı ile Asbaşkan Deniz Atalay da var!

Ayrıca; Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sabet Aybaba ve eski futbolcu Kadir Akbulut'un da bu isimler arasında yer aldığı öğrenilirken, 283 kurul üyesinin divandan ihraç edilmesine neden olan, "üç kez divana katılmayan üyelerin divandan atılacağı önergesini" Atıf Keçeci'nin verdiği öne sürüldü.

"DİVAN ÜYELİĞİNDEN ATILMIŞIZ"

Konuyla ilgili olarak konuşan yöneticilerden Ahmet Kavalcı, "Böyle bir şey olduğu bana söylendi ancak doğruluk payı nedir henüz bilmiyorum" derken, Deniz Atalay ise "Evet, Ahmet Kavalcı ve ben divan üyeliğinden atılmışız. Böyle bir durum var. Gerekli çalışmaları yönetim olarak yapacağız" ifadelerini kullandı. 

kaynak:habertürk