Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Tutkusundan Vazgeçti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Tutkusundan Vazgeçti!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısında, Fenerbahçe'yi tutmayı bıraktığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın MKYK Toplantısında sürpriz bir açıklama yaparak Fenerbahçe'ye olan bağlılığını sonlandırdığı iddia edildi. Yapılan analizler sonucunda alınacak tedbirlerin ele alındığı toplantıda, Erdoğan'ın "Ben artık Fenerbahçeli değilim. Milli Takım'ı tutuyorum" dediği belirtildi.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen AK Parti MKYK Toplantısı'nda, 31 Mart seçim sonuçları ve sonrasındaki süreç detaylı bir şekilde ele alındı. Parti içindeki değişim rüzgarlarının hissedildiği toplantıda, CHP'li, YRP'li ve DEM Partili adayların seçimlerdeki başarısı masaya yatırıldı. İlçe ilçe analizler yapılması önerisi, Erdoğan tarafından kabul edildi.

MKYK Toplantısı'nda sportif gelişmeler de gündeme geldi. Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'a karşı olan tutkusuyla bilinen Erdoğan'ın, artık yalnızca Milli Takım'ı desteklediği iddiası dikkat çekti