Emre Mor'a terapi uygulanıyor

Emre Mor'a terapi uygulanıyor

Celta Vigo ile Emre Mor arasındaki sorunlar artarak devam ediyor. İspanyol basınında yer alan haberlere göre Unzue, Emre Mor'un takıma uyum problemi yaşaması ve sorunlu hal ve davranışlarını düzeltmesi için takım psikoloğu Joaquin Valdes'i görevlendirdi 20 yaşındaki milli futbolcu Borussia Dortmund'dayken de tavırları nedeniyle sıkıntı yaşamıştı.

TAVIRLARI SIKINTILI

Celta Vigo, 14 milyon euro'ya transfer ettiği futbolcudan gerekli verimi alamayınca yatırımının boşa gitmemesi için Emre Mor'u gözlem altına aldı. Tavırları nedeniyle takımda sorunlara yol açtığı söylenen Emre Mor son iki maçta kadro dışı bırakılmıştı. Emre Mor'un Unzue'yi dinlemediği ve sahada teknik direktörünün istediklerini yapmadığı vurgulanıyor.

SADECE 1 GOL ATTI

Unzue'nin sorunun çözülebilmesi için Emre Mor'a terapi uygulattığı öğrenildi. Milli futbolcu tavırlarını düzeltene kadar forma giyemeyecek. Emre Mor, Celta Vigo'da Şubat ayının futbolcusu seçildikten sonra bir daha kadroya girememişti. Milli Takım'a da hasta olduğu için gelmeyen Mor, son Bilbao maçının kadrosuna da alınmamıştı. Emre Mor şu ana kadar ligde 600 dakika forma giydi, 4 kez ilk 11'de maça başladı ve sadece 1 gol attı.