Fenerbahçe Deplasmanda Karagümrük'ün Konuğu Olacak

Fenerbahçe Deplasmanda Karagümrük'ün Konuğu Olacak
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda VavaCars Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Maç, saat 19.00'da başlayacak ve hakem Tugay Kaan Numanoğlu tarafından yönetilecek. VAR hakemi ise Portekizli Andre Narciso olacak.

Fenerbahçe, ligde oynadığı 31 mücadelede 26 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle toplamda 82 puan topladı ve Galatasaray'ın 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. Son 6 maçını kazanarak 18 puan toplayan İsmail Kartal'ın öğrencileri, deplasmanda mağlup olmayan tek takım konumunda. Sarı-lacivertliler, rakip sahada çıktığı 15 maçın 14'ünü kazanırken 1 beraberlik aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, bu hafta oynanacak bazı maçlarda VAR koltuğunda yabancı hakemlerin olacağını duyurmuştu. Fenerbahçe-VavaCars Fatih Karagümrük maçının VAR hakemi ise Portekizli Andre Narciso oldu.

Fenerbahçe, VavaCars Fatih Karagümrük'e konuk olacak ve iki ekip arasında lig tarihinde 16. mücadele yaşanacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 15 lig maçında Fenerbahçe 10 kez galip gelirken, 4 maç berabere sonuçlandı. Fatih Karagümrük ise 1 kez galip geldi. Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda 26 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.

Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük ile bugüne kadar 7 kez karşı karşıya geldi ve bu maçların 4'ünü kazandı. Sarı-lacivertliler, 3 kez de berabere kaldı. Fenerbahçe'nin attığı 12 gole karşılık Fatih Karagümrük 8 gol attı.

Fenerbahçe'de VavaCars Fatih Karagümrük maçı öncesinde 8 eksik bulunuyor. Cengiz Ünder, Rodrigo Becao, Jayden Oosterwolde, Alexander Djiku, Joshua King, Mert Hakan Yandaş, Sebastian Szymanski ve İrfan Can Eğribayat, sakatlıkları veya cezaları nedeniyle forma giyemeyecekler.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Bonucci, Çağlar, Ferdi, İsmail, Fred, İrfan Can, Zajc, Tadic, Dzeko

Fatih Karagümrük: Sirigu, Biraschi, Salih, Ceccherini, Levent, Rohden, Kourbelis, Emre Mor, Eysseric, Güven, Lasagna