Fenerbahçe-Kayserispor Karşılaşması Saat 19:00'da

Fenerbahçe-Kayserispor Karşılaşması Saat 19:00'da
Türkiye Süper Lig'in 36. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor'u Ülker Stadı'nda konuk edecek. Karşılaşma, 19.00'da başlayacak ve Direnç Tonusluoğlu tarafından yönetilecek.

Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 36. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor'u ağırlıyor. Şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın 6 puan gerisinde bulunan Fenerbahçe, sahasındaki bu mücadeleyi kazanarak rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek.

Ülker Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 19.00'da başlayacak ve hakem Direnç Tonusluoğlu tarafından yönetilecek. Fenerbahçe, son 3 lig maçında 2 beraberlik alarak 4 puan kaybetti ve lider Galatasaray'ın gerisine düştü. İsmail Kartal'ın öğrencileri, haftaya 90 puanla 2. sırada giriyor.

Konuk ekip Kayserispor ise 41 puanla 13. sırada bulunuyor. Fenerbahçe'nin bu maçta puan kaybetmesi durumunda, Galatasaray'ın Karagümrük maçından puan almasıyla şampiyon sarı-kırmızılılar olacak. Sarı-lacivertlilerin berabere kalması ve Galatasaray'ın galip gelmesi durumunda yine şampiyonluk Galatasaray'ın olacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Becao, Çağlar, Oosterwolde, Fred, Djiku, Szymanski, Cengiz, Tadic, Batshuayi

Kayserispor: Bilal, Carole, Arif, Kolovetsios, Gökhan, Kartal, Shukurov, Bourabia, Mane, Bao Morte, Cardoso

Eksikler ve Sınırlı Oyuncular

Fenerbahçe'de sarı kart cezalısı Mert Müldür'ün yanı sıra sakatlıkları bulunan İrfan Can Kahveci, İsmail Yüksek ve Bright Osayi-Samuel, Kayserispor maçında forma giyemeyecek. Ayrıca Cengiz Ünder, Edin Dzeko, Rodrigo Becao, Dusan Tadic, Ferdi Kadıoğlu ve Michy Batshuayi ise sarı kart ceza sınırında bulunuyorlar. Bu oyuncuların kart görmeleri halinde Galatasaray derbisinde takımlarını yalnız bırakacaklar.