Fenerbahçe, Miha Zajc'a Kapıyı Gösterdi

Fenerbahçe, Miha Zajc'a Kapıyı Gösterdi
Fenerbahçe'nin Sloven futbolcusu Miha Zajc, beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle sarı-lacivertli formayla vedalaşmaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe, bu sezon istenilen performansı gösteremeyen Miha Zajc'ın menajeriyle bir araya gelerek, oyuncunun yaz aylarında yeni bir kulüp bulmasını istedi. Zajc, sarı-lacivertli formayla beklenenin altında kalan performansıyla dikkat çekmiş ve kulüpten ayrılma kararı almıştı.

Miha Zajc, sezon öncesinde Fenerbahçe ile imzaladığı 3 yıllık sözleşme kapsamında, beklentileri karşılayamadı. Yalnızca 16 maçta forma giyip 2 gol atan 29 yaşındaki futbolcunun performansı, yönetimi harekete geçirmeye yetti. Sarı-lacivertli kulüp, Zajc'ın menajeriyle yaptığı görüşme sonrasında oyuncunun yaz transfer döneminde yeni bir takım bulmasını istiyor.

Miha Zajc'ın Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor olmasına rağmen, kulüp yönetimi oyuncunun yeni bir ortam araması konusunda kararlı. Futbolcunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro olarak belirlenmiş durumda.