Fenerbahçeliler Çıldıracak! Mourinho, Beşiktaş'a İmza Atabilir

Fenerbahçeliler Çıldıracak! Mourinho, Beşiktaş'a İmza Atabilir
Beşiktaş, teknik direktör arayışlarında ses getirecek bir ismi gündemine aldı. Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini açıkladı.

Siyah beyazlılar, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşmaya çok yakın. Beşiktaş 2. Başkanı Hüseyin Yücel, Portekizli çalıştırıcı ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ve Mourinho'nun Beşiktaş'a yeşil ışık yaktığını duyurdu.

2. Başkan Hüseyin Yücel, yaklaşık bir ay önce Mourinho ile yüz yüze görüştüklerini belirterek, "Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var ve rakamları karşılamaya hazırız" dedi. Yücel, bu sürecin yönetim kurulunda değerlendirilip, önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme yapılacağını ifade etti.

Hüseyin Yücel tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

"Yaklaşık 1 ay önce İstanbul'da, Jose Mourinho ile görüştüm. Kendisini Beşiktaş'ta görmek istediğimi söyledim. Beşiktaş'ın kimyasına uygun olduğunu dile getirdim. Jose Mourinho, teklif sonrası bir değerlendirme yapacağını, Beşiktaş'ı takip edeceğini ve geri dönüş yapacağını dile getirdi. Mourinho, bir süre sonra geri dönüş yaptı ve gelmeyi kabul etti. Önümüzdeki hafta İtalya'da yeniden görüşme yapacağım. Beşiktaş'ta çalışmak istediğini söyledi. Beşiktaş olarak Mourinho'nun ekonomik anlamdaki beklentilerini karşıladık. Sponsorluklar özelinde çalışmamız var. Rakamları karşılamaya hazırız. Yönetim kurulu içerisinde Mourinho konusunu değerlendireceğiz. Önümüzdeki hafta İtalya'da son bir görüşme gerçekleştireceğiz."