Fenerbahçe'nin Yıldızı Meesseman Avrupa Ligi'nde MVP Seçildi

Fenerbahçe'nin Yıldızı Meesseman Avrupa Ligi'nde MVP Seçildi
Avrupa Kadınlar Basketbol Ligi'nde (FIBA) Fenerbahçe'nin yetenekli oyuncusu Emma Meesseman, sezonun en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Mersin'de düzenlenen ödül töreninde, Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı Emma Meesseman, Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin en değerli oyuncusu (MVP) seçildi.

Mersin Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül törenine birçok önemli ismin katılımıyla, Avrupa'nın en prestijli basketbol organizasyonlarından biri olan Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin MVP'si Emma Meesseman oldu. Fenerbahçe'nin Belçikalı yıldızı, oylama sonucunda bu prestijli ödülün sahibi olarak takdir topladı.

Dörtlü Final etabının heyecan verici karşılaşmalarının ardından düzenlenen ödül töreninde, Emma Meesseman'a verilen MVP ödülü, FIBA'nın üst düzey yetkilileri ve Türkiye Basketbol Federasyonu temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleşti.

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Meesseman'ın yanı sıra FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nin en iyi oyuncuları da açıklandı. Birinci takıma Emma Meesseman ve Kayla McBride (Fenerbahçe) liderlik ederken, ikinci takımda ise Kennedy Burke ve Janelle Salaun (Villeneuve d'Ascq LM) yer aldı.

Ödül töreninde ayrıca yılın en iyi defans oyuncusu, yılın en iyi genç oyuncusu, yılın koçu ve sezonun en iyi oyunu gibi çeşitli kategorilerde ödüller de sahiplerini buldu.