Fenerbahçe'ye bir kötü haber daha geldi! Yıldız isim sakatlandı

Fenerbahçe'ye bir kötü haber daha geldi! Yıldız isim sakatlandı
Fenerbahçe 2 Nisan kararını vermedi ancak Adana Demirspor hazırlıklarını sürdürüyor. Fenerbahçe'ye bir kötü haber de yıldız isimden geldi.

Maç sırasında ve sonrasında yaşanan olaylar, Fenerbahçeli futbolcuların sahaya inen Trabzonsporlu futbolcularla kavga etmesi ve bir kaç oyuncunun can güvenliği sebebiyle takımdan ayrılmayı düşündüğü haberleri gündemde oldukça geniş yankı bulmuştu.

Bir yandan 2 Nisan tarihinde tarihi bir kongre geçirip ligden çekilip çekilmeme konusunda rakidal bir karar alması beklenen Fenerbahçe yönetimi bir yandan da futbolcuların moralini ve şampiyonluğa olan inancını yüksek tutup moral verme çalışmalarına devam ediyor.

Gündemdeki olaylardan kendilerini soyutlamaya çalışan oyuncular Samandıra Can Bartu Tesislerinde 3 Nisan Çarşamba günü kendi sahalarında oynayacakları Adanademirspor karşılaşmasına odaklanmaya çalışıyor.

FRED ADANA DEMİRSPOR KARŞILAŞMASINDA YOK

fred.webp

Milli takımlardan dönen oyuncularıyla birlikte tam takım olarak hazırlanmayı uman Fenerbahçe teknik ekibine kötü haber Brezilyalı yıldız Fred'ten geldi. Trabzon karşılaşmasında attığı 2 golle yıldızlaşan ve bu sezon gösterdiği performansla Fenerbahçe sisteminin en önemli parçalarından olan Fred antremanda takımla birlikte çalışmadı.

Geçtiğimiz aylarda Pendikspor karşılaşmasında kasığında bir sakatlık yaşayan Brezilyalı yıldızın sakatlığını nüksettiği öğrenildi.

Bugün yapılan son antremanda da takımdan ayrı olarak düz koşu yapan Fred'in 3 Nisan tarihinde oynanacak Adanademir karşılaşmasında forma giyme ihtimali zor gözüküyor

Yine de son saate kadar oyuncunun durumunu gözlemleyecek olan Fenerbahçe sağlık ekibi onay verse dahi Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Fİnal eşleşmesinde Olympiakos karşılaşmaları göz önünde bulundurularak riske edilmemesi bekleniyor.

Orta sahada Fred'in yerine sakatlık sebebiyle Trabzon deplasmanında forma giyemeyen Mert Hakan Yandaş'ın oynaması beklenirken Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'ın son antremanda as takımda Miha Zacj'ı da denediği rapor edildi.