Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa İçin Karşılaşacak

Galatasaray ve Fenerbahçe Süper Kupa İçin Karşılaşacak
Bugün oynanacak Süper Kupa finalinde Galatasaray'ın tam kadro sahaya çıkacağı karşılaşmada, Fenerbahçe'nin ise U19 takımıyla mücadele etmesi öngörülüyor.

TFF ile yaşadığı anlaşmazlık nedeniyle Fenerbahçe, Süper Kupa finalinde A takımıyla sahaya çıkmama kararı aldı. Bu kararın sonucunda, sarı lacivertli ekip U19 ve U17 takımlarından oluşan bir kadroyu sahaya sürmeye hazırlanıyor.

Fenerbahçe'nin sahaya 9 futbolcu ile çıkması ve ardından 3 oyuncunun oyundan alınarak maçın tatil edilmesi bekleniyor. Bu durumda Galatasaray, hükmen galip ilan edilerek kupanın sahibi olacak. Fenerbahçe ise ceza almayacak.

Kupa Töreni Belirsiz

Galatasaray kafilesi dün özel uçakla İstanbul'dan Şanlıurfa'ya hareket ederken, Fenerbahçe'nin U19 takımı ise Giresunspor ile yapacağı maçın ardından Şanlıurfa'ya ulaşacak. Fenerbahçe A takımı, Can Bartu Tesisleri'nde antrenman yapacak.

Maçın büyük bir olasılıkla yarım kalması nedeniyle kupa töreni düzenlenmeyecek. Karşılaşmanın TFF yönetimi tarafından tescil edilmesinin ardından Galatasaray'a kupasının evindeki bir lig maçından önce verilmesi planlanıyor.