Galatasaray'dan Gol Yağmuru: Sivasspor'u 6-1 Mağlup Etti

Galatasaray'dan Gol Yağmuru: Sivasspor'u 6-1 Mağlup Etti
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Sivasspor'u 6-1'lik ezici bir skorla mağlup ederek şampiyonluk ipini göğüslemek için büyük bir adım daha attı.

Galatasaray, EMS Yapı Sivasspor'u ağırladığı maçta adeta fırtına gibi esti ve sahadan 6-1'lik net bir galibiyetle ayrıldı. Sarı-kırmızılılar, liderliklerini sağlamlaştırırken, Sivasspor karşısında gösterdikleri performansla taraftarlarına seyir zevki yüksek bir maç izletti.

Galatasaray'ın galibiyetindeki başrol oyuncuları ise Icardi ve Mertens oldu. İkilinin mükemmel performansıyla Galatasaray, rakibine adeta gol yağdırdı. Maç boyunca etkili bir oyun sergileyen Galatasaraylı futbolcular, taraftarlarına unutulmaz bir futbol şöleni yaşatarak tribünleri coşturdu.

Galibiyetin Yıldızlarından Biri Hakim Ziyech!

Maçta bir diğer dikkat çeken isim ise Hakim Ziyech'ti. Sahne aldığı anlarda rakip fileleri sarsan Ziyech, attığı gollerle takımına büyük katkı sağladı ve galibiyetin mimarlarından biri oldu.

galatasaray-farkli-zafer2.jpg

Galatasaray, Sivasspor karşısında elde ettiği zaferle birlikte 35 yıl sonra bir rekora imza attı.1988-1989 sezonunda Fenerbahçe'nin elde ettiği 93 puanlık rekoru geçen Sarı-kırmızılılar, tam 35 yıl sonra bir sezonda en fazla puan toplayan takım unvanını elde etti.

Maçın Önemli Anları

Evinde 17'de 17 yapan Galatasaray Sivasspor karşısında adeta devleşti.

Sarı-kırmızılılar, Rams Park'taki mücadelede Hakim Ziyech'in 11. dakikada attığı golle öne geçerken, Mertens 39. dakikada skoru 2-0'a getirdi. İkinci yarıda ise Mertens 59. dakikada bir gol daha atarken, Icardi 59. dakikada skoru 3-1'e getirdi. Ardından Hakim Ziyech, 60. dakikada attığı golle skoru 4-1'e taşıdı.

Sivasspor rakibi karşısında 54. dakikada kullandığı korner ile gol sevinci yaşadı. Arka direğe seken topu Caner Osmanpaşa ağalara gönderdi ve 7 gollü maçta bir gol attı.