Hatayspor'un Kalecisi Erce Kardeşler Zorluklarla Geçirdikleri Sezonu Anlattı

Hatayspor'un Kalecisi Erce Kardeşler Zorluklarla Geçirdikleri Sezonu Anlattı
Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında gerçekleşen Gaziantep FK - Atakaş Hatayspor maçı, 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Maç sonrası Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler, takımın içinde bulunduğu zor durumu detaylarıyla paylaştı.

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Gaziantep FK'nın ev sahipliğinde gerçekleşen karşılaşma, Atakaş Hatayspor ile 1-1'lik skorla sonuçlandı. Mücadeleye damgasını vuran ise Hatayspor'un kalecisi Erce Kardeşler'in maç sonu yaptığı açıklamalar oldu.

Erce Kardeşler, maç sonrası yaptığı açıklamada, "Sezon başından beri çok yalnız kaldık. Sahamız olmadı, tesisimiz olmadı, paramız olmadı. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa gördüm" diyerek takımın zorlu koşullar altında mücadele ettiğini belirtti.

Kardeşler, takımın günlük yaşam mücadelesine de değindi: "5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. İdmanlardan sonra duş almadan, 1.5 saatlik yolu göze alarak evimize dönüyoruz. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım."

Hatayspor'un kalecisi, teknik direktör Volkan hocanın da zorlu bir dönem geçirdiğini vurgulayarak, "Volkan hoca da yalnız kaldı. Hocalık yapamadı, hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı. Buraya kadar geldiysek, bu Volkan hoca sayesindedir." şeklinde konuştu.