Luan Peres, Uzun Bir Aradan Sonra Fenerbahçe'ye Geri Döndü

Luan Peres, Uzun Bir Aradan Sonra Fenerbahçe'ye Geri Döndü
Sarı-lacivertli ekip, 37. hafta mücadelesinde ezeli rakibi Galatasaray'a konuk olacak. Bu kritik maçın hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe'de Luan Peres'in antrenmana katıldığı göründü.

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'a konuk olacak Fenerbahçe, maçın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertli ekip, bugün yapılan antrenmanla birlikte sezonun neredeyse tamamını sakatlıkla geçiren futbolcu Luan Peres'in de takımla birlikte çalıştığını duyurdu.

Kayserispor'u mağlup ederek şampiyonluk şansını son 2 haftaya taşıyan Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında 19 Mayıs Pazar günü deplasmanda Galatasaray ile kritik bir derbiye çıkacak.

Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman öğle saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yapıldı. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan idman, pas çalışmasıyla devam etti ve dar alanda çift kale maçlarla son buldu. Kayserispor maçında ilk 11'de başlayan oyuncular ise günü rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.

Luan Peres, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun bir süredir takıma katılamıyordu. Bu sezon sadece UEFA Konferans Ligi Elemeleri'nde 3 maçta süre alan Peres, derbi öncesi gerçekleştirilen idmana katılarak uzun bir aranın ardından takıma dönmüş oldu.