Mauro Icardi Galatasaray'dan Ayrılacak mı?

Mauro Icardi Galatasaray'dan Ayrılacak mı?
Galatasaray'ın temel taşlarından biri olan Mauro Icardi için flaş bir ayrılık iddiası ortaya atılmıştı.

Takımın şampiyonluk yolundaki önemli isimlerinden olan Arjantinli oyuncunun sezon sonunda sarı-kırmızılı takımdan ayrılacağı konuşuluyor. Bu iddialar üzerine eski futbolcu Tümer Metin, Icardi'nin transfer süreci hakkında önemli bir açıklama yaparak kendisinin arandığını söyledi.

Galatasaray taraftarlarının sevgilisi haline gelen Mauro Icardi'nin Türkiye'yi ayrılacağı iddia edildi. Yunan basınından Sportdog'un yaptığı habere göre Arjantinli oyuncu sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılacak denildi.

"Galatasaray İle 9 Milyon Euro Konusunda Anlaştı"

Galatasaray'a mesaj gönderdiği iddia edilen Icardi'nin 9 milyon euro gibi bir bedelle transfer olmak istediği söylenmişti. Bu teklifi getireceğinin sözünü veren Arjantinli yıldızın sezon bitiminde takımdan ayrılacağı yazılmıştı.

Tümer Metin'in Icardi'nin transferiyle ilgili telefon aldığını söyleyerek, "Geçen hafta Yunan basınından bir gazeteci EURO 2024 ile ilgili görüş almak için beni aradı. Okan Hoca'ya sorulan Icardi sorusunu bana sordu. 'Icardi'nin seneye Atina'da olacağı konuşuluyor hatta görüştüklerine dair bilgiler var' dedi. 'Bilmiyorum' dedim." şeklinde konuştu.

Okan Buruk Yalanladı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sivasspor maçı sonrası Mauro Icardi ile ilgili transfer iddialarını yalanladı. Buruk, "İddia hiç alakası olmayan bir yerden gelmiş. Yunan basını ile Icardi'nin ne alakası var bilemiyorum. Artık sezonun sonuna geldik. Hepimiz çok mutluyuz. Taraftarımız ve Icardi mutlu, biz mutluyuz. Geçen sezon başlayıp bu sezon süren hedeflerimiz, önümüzdeki sezon da devam edecek." dedi.