Milli Takım Sorumlusu Hamit Altıntop, Beşiktaş'ın Semih Kılıçsoy Tepkisine Yanıt Verdi

Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Beşiktaş Kulübü'nün Semih Kılıçsoy'u A Milli Takım kadrosuna çağrılması ve mobing yapılması ile ilgili tepkisine sert bir yanıt verdi. Altıntop, yaşanan süreci detaylı bir şekilde anlattı.

Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Beşiktaş Kulübü'nün Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım kadrosundan Ümit Milli Takım'a gönderilmesiyle ilgili tepkisine sert bir şekilde yanıt verdi. Altıntop, yaşanan süreci detaylı bir şekilde anlattı.

Hamit Altıntop, Semih Kılıçsoy'un Milli Takım kadrosuna alınması ve ardından Ümit Milli Takım'a gönderilmesi konusunda açıklamalarda bulundu. Altıntop'un belirttiğine göre Semih'in geleceğini daha iyi hazırlamak amacıyla alınan bir karar olduğunu söyledi.

Beşiktaş yöneticisi Feyyaz Uçar ise bu durumu "mobbing" olarak niteleyerek sert bir şekilde eleştirmişti.

"Mobbing Nedir Ya!"

Altıntop, Beşiktaş'ın mobbing iddiasına sert yanıt verdi.

Oyuncunun Ümit Milli Takım'da şans bulmasının geleceği için daha faydalı olduğunu belirtti. Ayrıca oyuncunun kendi kulübünden ayrılabileceğini ancak Milli Takım'dan ayrılmayacağını bundan dolayı da futbolculara takım bazlı değil Türk bayrağına hizmetin en iyi şekilde yerine getirilmesi amacıyla bakıldığını açıkladı

Altıntop, Beşiktaş'ın tepkisine inanılmaz şaşırdığını dile getirdi. Oyuncuların geleceğini düşünerek aldıkları kararlara karşı yapılan bu tepkinin şaşırtıcı olduğunu belirtti.

.