Murat Sancak TFF Başkanlığı İddialarına Son Verdi: "Aday Değilim"

Murat Sancak TFF Başkanlığı İddialarına Son Verdi: "Aday Değilim"
Eski Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına aday olacağı yönündeki iddiaları yalanlayarak net bir yanıt verdi.

Eski Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanlığına aday olacağına yönelik çıkan iddialara kesin bir dille yanıt verdi. Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kendisine TFF başkanlığını yakıştıranlara teşekkür ederek, söz konusu iddiaları yalanladı.

Sancak, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bazı sosyal medya platformlarında benim için TFF başkanı olmamı öneren, layık gören herkese çok teşekkür ederim. Ama velakin benim öyle bir talebim, bir amacım, bir hedefim yok, olmayacak da. Benim tek bir amacım ve hedefim var: Türk futbolunu adaletle, layıkıyla, amasız bir şekilde sorunlarıyla ve gelişimiyle uğraşacak birini ve ekibini bulmak."

murat-sancak-iddialara-yanit-verdi2.jpg

Sancak, açıklamasının devamında, "4+1 kulübün adamı değil, hukukun üstünlüğüne inanan adaletle yönetecek bir ekibin ortaya çıkmasına katkı sağlamak adına her türlü mücadeleyi vereceğim. Herkesin bilmesini isterim ki, bu amacıma sadık kalacağım. Saygılarımı ve sevgilerimi kabul edin lütfen" şeklinde konuştu.