Oğuz Savaş'tan büyük fedakarlık

Oğuz Savaş'tan büyük fedakarlık

Fenerbahçe Ülker- Galatasaray Liv Hospital final serisinin en önemli karşılaşmalarından önce böyle bir talihsiz olay yaşanması tüm camiayı üzmüştü. Koç Obradoviç ve takım arkadaşları Oğuz’u arayarak baş sağlığı dileklerinde bulundular. Sırp koç, Oğuz Savaş giderken istersen antrenmana gitmeyebilirsin dedi. Hatta eğer isterse maçta da oynamayabileceği söylendi. Oğuz Savaş ise bu durumu reddetti ve şartlar ne olursa olsun takımının yanında olmak istediğini belirtti. Savaş akşam antrenmanında da takımı ile beraber olacağını söyledi.

Gerçekten de akşam antrenmanı geldiğinde Oğuz Savaş takım ile birlikteydi. Arkadaşları tek tek onu sarılıp teselli etmeye çalıştı. Antrenör Obradoviç de böyle karakterli oyuncular ile çalışmanın kendisini mutlu ettiğini söyleyerek oyuncusuna teşekkür etti.

Fenerbahçe Ülker akşam sahaya çıktığında Fenerbahçe Kulübü ve Ülker idarecileri tarafından yaptırılan başın sağ olsun Oğuz Savaş yazılı pankart da tribünde olacak. Oğuz’un göz yaşları ile maçı tamamlayacağını düşünüyorum. İnsanın annesini kaybetmesi herhalde hayatında yaşayacağı en büyük acılardan bir tanesidir. Buna rağmen iş ahlakı nedeniyle Oğuz’u kutluyorum.