Okan Buruk Icardi Hakkında Açıklama Yaptı

Okan Buruk Icardi Hakkında Açıklama Yaptı
Galatasaray'ın başarılı Teknik Direktörü Okan Buruk, Icardi'nin sakatlık durumu ve Abdülkerim Bardakcı'nın son durumuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Antalya kampında gazetecilere yaptığı açıklamada, Icardi'nin sakatlık durumu hakkında bilgi verdi. Buruk, Arjantinli oyuncunun arka adalesinde sorun yaşadığını belirtirken, "Icardi'nin sakatlığı devam ediyor. Bir hafta dinlendi ve şimdi antrenmanlara başladı. Kendini idare ederek oynayabiliyor ama arka adalesinde sorun var." dedi.

Buruk ayrıca genç oyuncu Abdülkerim Bardakcı'nın durumu hakkında da konuştu. Bardakcı'nın tam hazır olmadığı için Kasımpaşa maçında riske edilmediğini ifade eden Buruk, "Tekrar sakatlanıp 3-4 haftasının daha gitmesini istemedik. A Milli Takım'a da çağrılmamıştı ama sonradan davet edilme durumu oldu. Sakat olduğunu, göndermek istemediğimizi söyledik. Montella'ya çok saygı duyuyorum. Kendisi, dikkatli olacaklarını ve ihtiyaç halinde görev vereceklerini söyledi." şeklinde konuştu.