Olaylı Trabzonspor ve Fenerbahçe Maçının Ardından Cezalar Belli Oldu

Olaylı Trabzonspor ve Fenerbahçe Maçının Ardından Cezalar Belli Oldu
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor ve Fenerbahçe arasında oynanan olaylı maçın ardından kararını verdi.

Trabzonspor'un ev sahipliğinde oynanan ve taraftarların neden olduğu olaylarla gölgelenen maçın ardından PFDK'dan sert cezalar geldi. İşte detaylar...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trabzonspor'a iç saha maçlarında 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Taraftarların saha olaylarına sebep olması nedeniyle 3 milyon lira para cezası alan bordo-mavililere anons sisteminin yanlış kullanımından dolayı 112 bin lira daha ceza kesildi.

Rakip tribünlere sportmenlik dışı hareketlerde bulunan Fenerbahçeli Jayden Quinn Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat'a birer maç men cezası verildi.

cezalar-belli-oldu2.jpg

Ayrıca Trabzonspor Antrenörü Egemen Korkmaz'a rakip takım sporcusuyla yaşanan kavgadan dolayı soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı ile 13 bin lira para cezası kesildi.

Fenerbahçe Görevlilerine Hak Mahrumiyeti Cezası

Fenerbahçe kulübünün görevlileri Kürşat Çiftlik ve Okan Özkan ise maçtaki eylemleri sebebiyle 15 gün hak mahrumiyeti cezası aldı.

Fenerbahçeli futbolcu Bright Osayi-Samuel'e herhangi bir ceza tayinine gerek görülmedi.