Real Madrid, Arda Güler İçin Arsenal'in Dev Teklifini Reddetti!

Real Madrid, Arda Güler İçin Arsenal'in Dev Teklifini Reddetti!
Real Madrid'de gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç yetenek Arda Güler, önemli bir transfer teklifi aldı. Ancak bu teklif, Real Madrid tarafından geri çevrildi.

Son dönemde Real Madrid formasıyla gösterdiği performansla dikkat çeken genç yetenek Arda Güler'e önemli bir transfer teklifi geldi.


Fichajes'in haberine göre Premier Lig ekibi Arsenal, Arda Güler için 45 milyon euro'luk bir teklif sundu. Ancak Real Madrid yönetimi, bu teklifi geri çevirdi.

Haberde, İngiliz kulübü Arsenal'in genç oyuncu için yaptığı bu yüksek teklifin, Real Madrid Başkanı Florentino Perez tarafından kabul edilmediği belirtildi.

İspanyol devi Real Madrid'in, Arda Güler'i gelecekte takımın önemli bir parçası olarak gördüğü ve bu nedenle transferine izin vermediği ifade edildi.

Arda Güler'in Performansı

2029 yılına kadar Real Madrid ile sözleşmesi bulunan 19 yaşındaki Arda Güler, Fenerbahçe'den bonuslarla birlikte toplam 30 milyon euro bedelle transfer edilmişti.

Şu ana kadar Real Madrid formasıyla çıktığı 11 maçta toplam 350 dakika süre alan genç oyuncu, 4 gol atma başarısı gösterdi.