Real Madrid, Arda Güler'in Golüyle Real Sociedad'ı Yendi

Real Madrid, Arda Güler'in Golüyle Real Sociedad'ı Yendi
İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 33. haftasında Real Madrid, deplasmanda Real Sociedad'ı Arda Güler'in golüyle 1-0 mağlup etti.

Sağ kanattan Dani Carvajal'ın pasında, defans oyuncusu Zubeldia'nın hatasını değerlendiren Arda, güzel bir şutla topu ağlarla buluşturarak Real Madrid'e 3 puanı getirdi.

Arda Güler, bu sezon Real Madrid formasıyla ikinci golünü atmış oldu. İlk golünde olduğu gibi ikinci golünde de sağ elini kalbine götürüp sol işaret parmağını havaya kaldırarak sevincini yaptı.

Karşılaşmanın 15. dakikasında kendisine yapılan faule itiraz ettiği için sarı kart gören Arda, 68. dakikada yerini Vinicius'a bıraktı.

İspanyol basını ise karşılaşma sonrası Arda Güler'i övgülerle bahsederek, "Arda Güler, Real Madrid'i sırtlıyor", "Madrid'in en iyisi Arda", "Madrid'in gelecek vaat eden Türk'ü kendini gösterdi" yorumlarında bulundu.

Teknik direktör Carlo Ancelotti, önümüzdeki hafta Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Bayern Münih ile oynayacakları maçı düşünerek, Barcelona maçındaki ilk 11'e göre 9 oyuncusunu değiştirerek Real Sociedad maçına çıktı.