Real Madrid Daha İyi Ambiyans İçin Manchester City Maçında Stadın Üstünü Kapatacak

Real Madrid Daha İyi Ambiyans İçin Manchester City Maçında Stadın Üstünü Kapatacak
Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde çekişmeli bir mücadeleye hazırlanıyor. Erken final maçında Manchester City'yi Santiago Bernabeu Stadyumu'nda ağırlayacak.

Şampiyonlar Ligi'nde nefes kesen mücadeleler devam ediyor. Bugün, erken final niteliğindeki karşılaşmada Arda Güler'li Real Madrid, Manchester City'yi ağırlayacak. Maç Türkiye saatiyle 22.00 başlayacak.

İspanyol kaynaklardan gelen bilgilere göre Madrid ekibi stadını Manchester City'yi ağırlamak için özel bir şekilde hazırladı. Ambiyansın daha etkileyici olması amacıyla, Real Madrid UEFA'dan stadın üstünü kapatmak için özel istedi. İspanyol basınına göre UEFA bu isteği olumlu karşıladı ve bu akşam oynanacak olan maçta Santiago Bernabeu Stadyumu'nun üstü kapalı olacak.

Restorasyonun Maliyeti̇ 1 Milyar Euro'yu Bulmuştu

Real Madrid'in 2020'de başlayan restorasyon çalışmaları geçen yıl tamamlandı. Son teknolojiyle donatılan stadyum, artık 365 gün boyunca kullanılabilen çok amaçlı bir komplekse dönüştü. Yapılan son çalışmalarla birlikte stadyumun maliyeti tam 1 Milyar Euro'yu buldu.

Erken final niteliğindeki karşılaşmada Real Madrid cephesinde sakatlıkları uzun süredir devam eden D. Alaba ve Courtois, forma giyemeyecek.

Manchester City takımında ise Nathan Ake ve Walker'ın forma giymesi beklenmiyor. Ancak Hırvat savunmacı Gvardiol'un durumu ise bugün netlik kazanacak.