Serdar Topraktepe Semih Kılıçsoy'un Durumu Hakkında Açıklama Yaptı

Serdar Topraktepe Semih Kılıçsoy'un Durumu Hakkında Açıklama Yaptı
Beşiktaş'ın teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Ankaragücü ile 0-0 berabere kaldıktan sonra açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında deplasmanda Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş, teknik sorumlusu Serdar Topraktepe'nin açıklamalarıyla gündemde.

Topraktepe, maç sonrası yaptığı değerlendirmede, Ankaragücü karşısında agresif bir oyun sergileyemediklerini belirtti. İlk yarıda yaşanan bireysel hatalara rağmen ikinci yarıda takımın oyun hakimiyetini aldığını vurguladı ve tur umutlarını seyircilerinin desteğiyle ikinci maçta taçlandırmayı hedeflediklerini ifade etti.

Topraktepe, takımın önünde Fenerbahçe derbisi bulunduğunu belirterek, önümüzdeki günlerde bu maça odaklanacaklarını dile getirdi. Beşiktaşlı taraftarların desteğiyle galibiyet için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Özellikle taraftarların merak ettiği konulardan biri olan Semih Kılıçsoy'un durumu hakkında da konuşan Topraktepe, "Semih'in, Salih'in olmaması, 3 Türk kuralı, bunlardan dolayı sıkıntılar da çekiyoruz. İnşallah Semih de aramıza katılır. İdmanlara başladı ama buraya almadık. Şimdi devam edeceğiz. Döndükten sonra belli olacak" açıklamasında bulundu.