Türkiye Futbol Federasyonu, 18 Temmuz'da Seçimli Genel Kurul Kararı Aldı

Türkiye Futbol Federasyonu, 18 Temmuz'da Seçimli Genel Kurul Kararı Aldı
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da gerçekleşecek olan Seçimli Genel Kurul'un duyurusunu yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 18 Temmuz'da gerçekleştirilecek olan Seçimli Genel Kurul'u duyurdu. Büyükekşi, Temmuz ayında yönetimde iki yılın geride bırakılacağını belirterek, Mali Genel Kurulu'nun Seçimli Genel Kurul olarak yapılacağını açıkladı.

Başkan Büyükekşi, "Temmuz ayında Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminde 2 yılı geride bırakmış olacağız. Yönetim Kurulumuzun aldığı kararla, 18 Temmuz'da yapacağımız Mali Genel Kurulu, Seçimli Genel Kurul olarak düzenleme kararı aldık" dedi.

Büyükekşi, milli takıma Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası için başarı dileklerinde bulunarak, "Önümüzde Euro 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası var. Milli Takımımızın başarılı olacağına yürekten inanıyoruz. İnşallah ikinci ev sahibi olarak oynayacağımız bu büyük turnuvada hepimizi çok sevindirecek sonuçlar alırız" şeklinde konuştu.

Başkan, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası Türk futbol ailesinin sergilediği dayanışmadan bahsederek, "Deprem sonrası Türk halkının ve futbol camiasının kadirşinaslığı büyüktü. Türk futbol kulüpleri malzemeler gönderdi, Türkiye Futbol Federasyonu olarak Omuz Omuza Kampanyası düzenledik. Topladığımız paralarla deprem bölgelerinde konteyner kentler oluşturduk" açıklamasını yaptı.

Başkan Büyükekşi, deprem bölgelerindeki vatandaşları ziyaret ederek, "Onlarla hemhal oluyoruz, dertlerini dinliyoruz. Geçen sene bayramda milli takım oyuncularıyla güzel bir etkinlik düzenledik. Amacımız, onları mutlu ederek, biz de mutlu olmaktı" şeklinde konuştu.