SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NİN ’TANITIM KARAVANI GÖSTERİ SAHNESİ’ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ’NİN ’TANITIM KARAVANI GÖSTERİ SAHNESİ’ GÜN YÜZÜNE ÇIKIYOR

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa Belediyesi’nin ’Tanıtım Karavanı Gösteri Sahnesi’ Süleymanpaşalıların karşısına çıkıyor.
Özel gün, haftalar ve belediye etkinlikleri için kullanılacak olan karavan hem görüntüsü hem de işlevselliği ile dikkat çekiyor. İçinde mobilize kompleks, otomatik genişleyen sahne, akustik ses düzeni, profesyonel ışıklandırma, LCD ekran, reklam alanı, multivizyon perdesi, ses, görüntü ve ışık mikserleri ve jeneratör’ün bulunduğu tanıtım karavanı gösteri sahnesinin ortalama 5 ile 7 dakika içinde kurulabildiği kaydedildi.
Süleymanpaşa Belediyesinin her türlü etkinliği için kullanılması planlanan karavan ile, bütün mahallelere eşit hizmet verilmesi hedefleniyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, karavan ile birlikte etkinliklerin kolay organize edileceğini söyleyerek, "Gezici sahnemiz Ramazan başta olmak üzere birçok etkinliğimizde Süleymanpaşalıların vazgeçilmezi olacak. Sanat için, Süleymanpaşa için, halkımız için hizmetlerimiz devam edecek" dedi.