Tavşanlı Akıncılar Bal’ı Hedefliyor

Tavşanlı Akıncılar Bal’ı Hedefliyor

Süper Amatör Lig takımlarından Akıncılarspor, yeni sezon hazırlıklarına şampiyonluk hedefiyle başladı. Antrenör Mehmet Erdal önderliğinde çalışmalarını Karakova ve Moymul ovasında sürdüren mor beyazlılar bugün Kütahyaspor ile hazırlık maçı oynayacak.
18 Ekim’de başlayacak olan Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Akıncılarspor yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 24 kişilik kadrosuyla Karakova Semt Sahaları ve Moymul Ovasında çalışan mor beyazlılarda hedefin şampiyonluk olduğu, gelecek sezon BAL’da yer alarak yarı profesyonel ligde Tavşanlı’yı temsil etmek istedikleri öğrenildi.
Takım antrenörü Mehmet Erdal, transfer sezonu kapattıklarını ve iyi bir çalışma dönemiyle 18 Ekim’e odaklandıklarını söyleyerek, 2014-2015 sezonunda futbol severlere ofansif gücü yüksek, prese ve dayanıklılığa dayalı bir futbol anlayışıyla heyecan verici bir takım izlettirmek istediklerini kaydetti. Erdal, “Yardımcı hocalarımız Erkan Duymuş ve Bahtiyar Yatar ile birlikte sıkı bir çalışma dönemine girdik. Haftada dört idmanla lige hazırlanıyoruz. Amatörde henüz transfer dönemi kapanmadı ancak biz ihtiyaçlarımızı tamamlayarak kadromuzu şekillendirdik. Gelecek yıl ilçemizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil etmek istiyoruz. Başta başkanımız Harun Çoban ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Onlar hedefi yükselttikçe bizim sorumluluğumuzda artıyor. Bu sezon futbol severler koşan, mücadele eden ve hep golü düşünen bir Akıncılar izleyecek. Oyuncularımızın motivasyonu her geçen gün artıyor. Hazırlık maçlarına da ağırlık vererek Ekim ayında hazır olmak istiyoruz “ dedi.(İÖ-EFE)