Arçelik Yapay Zeka Destekli Neo Çamaşır Makinesi ile Sektörde Devrim Yaratıyor!

Arçelik Yapay Zeka Destekli Neo Çamaşır Makinesi ile Sektörde Devrim Yaratıyor!

Neo, kumaş türüne göre değil, içindeki çamaşırların tekstil tipi, yük miktarı ve kir seviyesini analiz ederek en uygun yıkama programını otomatik olarak belirliyor. İşte, Neo'nun öne çıkan özellikleri:

Optimix Modu ile Akıllı Ayarlar: Diğer çamaşır makinelerinden farklı olarak Neo, hazır programlar yerine Optimix moduyla çalışır. Bu mod, çamaşırın özelliklerini analiz ederek deterjan, enerji ve su tüketimini en ideal seviyede tutar.

Oto Doz Teknolojisi: Neo, doğru deterjan miktarını kullanıcının müdahalesine gerek kalmadan otomatik olarak ayarlar. Oto Doz teknolojisi sayesinde deterjan miktarını 20 yıkamaya kadar otomatik olarak kontrol eder.

HomeWhiz Uygulama Desteği: Neo, HomeWhiz uygulama desteği ile kullanıcılara çamaşır makinesini uzaktan kontrol etme imkanı sunar. Ayrıca hazır programları indirme ve çamaşır makinesinin çalışma durumunu telefondan takip etme olanağı sağlar.

İklim Dostu Tasarım: Neo, A enerji sınıfındaki diğer çamaşır makinelerine göre yüzde 10 daha az enerji tüketir. Ayrıca, makinenin ağırlığının yüzde 24'ü geri dönüştürülmüş materyallerden oluşur.

Arçelik, Neo'nun yanı sıra sürdürülebilirlik konusundaki çabalarıyla da dikkat çekiyor. İyi-Ge platformunu kurarak müşterilere sürdürülebilir yaşam konusunda ilham veren Arçelik, 2023 S&P Global Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi'nde 100 üzerinden 86 puan alarak beşinci kez üst üste Dayanıklı Tüketim Sektörü'nde en yüksek skoru elde eden şirket oldu. Neo serisinin 10 kg kapasiteli versiyonu olan Arçelik 10120 IMP, 32.999 TL fiyat etiketiyle tüketicilerle buluşuyor.