Bütçe Dostu TCL 505 Tanıtıldı: Fiyatı ve Özellikleri

Bütçe Dostu TCL 505 Tanıtıldı: Fiyatı ve Özellikleri

TCL 505, şık ve modern tasarımıyla dikkat çekiyor. Düz ve yuvarlatılmış köşe hatlar, 6,75 inç boyutundaki HD+ çözünürlüklü IPS ekran ile cihaz oldukça modern bir görünüme sahip. Yüksek 90Hz yenileme hızı, kullanıcılara akıcı bir deneyim sunarken ön yüzdeki su damlası çentikte bulunan 5MP kamera ile görüntülü görüşmeler ve selfie çekimleri kolaylaşıyor. MediaTek Helio G36 yonga setinden gücünü alan TCL 505, 4GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile performans konusunda iddialı. MicroSD kart desteği sayesinde depolama alanını 1TB'a kadar artırma imkanı sunuyor. Arka bölümdeki ikili kamera kurulumu, 50MP birincil sensör ve 2MP makro sensör ile çeşitli çekim olanakları sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, detaylı ve net fotoğraflar çekebilirken öne çıkan anıları ölümsüzleştirebilecekler.

Batarya ve İşletim Sistemi

TCL 505, 5,010mAh pil kapasitesi ve 10W şarj desteği ile uzun süreli kullanım vaat ediyor. Android 14 işletim sistemiyle gelen telefon, güncel özellikleri kullanıcılarına sunuyor. Çift SIM kart desteği, çift bant Wi-Fi, Bluetooth 5.1, USB-C bağlantı noktası gibi özelliklerle donatılan TCL 505, tüm bağlantı ihtiyaçlarına cevap veriyor. Ayrıca 3,5mm ses jakı sayesinde kullanıcılar klasik kulaklıklarını rahatlıkla kullanabilirler.

Fiyat ve Renk Seçenekleri

TCL 505, Okyanus Mavisi ve Uzay Grisi renk seçenekleriyle kullanıcılara sunulacak. 4GB RAM ve 128GB depolama seçeneği, başlangıç fiyatıyla 120 dolar olarak belirlendi. Türkiye'de satışa çıkıp çıkmayacağı ise henüz netlik kazanmadı.