Haylou Watch R8 Özellikleri ve Fiyatı

Haylou Watch R8 Özellikleri ve Fiyatı

Çin merkezli teknoloji üreticisi Haylou, uygun fiyatlı akıllı cihazlarına bir yenisini ekleyerek, Haylou Watch R8 modelini duyurdu. Yeni akıllı saat, kullanıcılarına etkileyici özellikler ve bütçe dostu bir fiyat etiketi sunuyor.

Haylou Watch R8, 1,43 inç boyutundaki AMOLED ekranıyla dikkat çekiyor. 60 Hz yenileme hızı ve 466 x 466 piksel çözünürlük sunan bu ekran, 376 PPI piksel yoğunluğuna sahip.

Metal bir çerçeve ile çevrelenmiş olan saat, klasik tasarımıyla öne çıkıyor. 56.25mm x 49.7mm boyutları ve 85 gram ağırlığı ile Haylou Watch R8, IP68 su ve toz dayanıklılık sertifikasına sahip. Ayrıca 3 ATM'ye kadar suya dayanıklılık özelliği sunuyor.

Haylou Watch R8, spor severlere hitap eden 100'den fazla spor moduyla geliyor. Kalp atış hızı izleme, uyku takibi, kandaki oksijen seviyesi takibi ve stres takibi gibi sağlık özellikleriyle donatılan saat, dayanıklılık ve pil ömrü konusunda iddialı.

Kablosuz şarj destekli 300mAh pil ile donatılan saat, karma kullanımda 7 gün, temel kullanımda ise 20 güne kadar pil ömrü vaat ediyor.

Android 6.0 / iOS 9.0 ve üzeri cihazlarla uyumlu olan Haylou Watch R8, Bluetooth 5.3, NFC ve GPS gibi bağlantı özelliklerine sahip. Ayrıca sesli asistan, sesli görüşme, harita entegrasyonu ve temassız ödemeler için NFC desteği gibi özellikler de kullanıcılara sunuluyor.

Çin pazarında 269 yuan (37,5 dolar) başlangıç fiyatıyla satışa sunulan Haylou Watch R8'in küresel pazara çıkıp çıkmayacağı ise şu an için belirsiz.