Huawei, Eyewear 2 Akıllı Güneş Gözlüğünü Tanıtacak

Huawei, Eyewear 2 Akıllı Güneş Gözlüğünü Tanıtacak
Huawei, geçen yıl duyurduğu değiştirilebilir Zeiss lens, dahili hoparlörler ve uzun pil ömrüyle dikkat çeken Eyewear 2 akıllı gözlüğün güneş gözlüğü versiyonunu tanıtmaya hazırlanıyor.

Şirketin 15 Mayıs'ta düzenleyeceği yaz etkinliğinde duyurulması planlanan akıllı güneş gözlüğü, aynı etkinlikte dizüstü bilgisayar, tablet ve diğer cihazlarla birlikte tanıtılacak.

Huawei Eyewear 2 akıllı güneş gözlüğü hakkında henüz detaylı bilgi bulunmamakla birlikte, ürünün kare şeklinde çerçeveye sahip olacağı belirtildi. Numaralı gözlük versiyonuyla benzer özelliklere sahip olacak.

Huawei Eyewear 2 akıllı gözlük, değiştirilebilir Zeiss reçeteli lenslerle geliyor ve kullanıcılar gözlüğün şakak bölgesine dokunarak veya kaydırarak çeşitli işlevleri gerçekleştirebiliyor. Ayrıca gelişmiş ses için öne bakan çift diyaframlı sürükleyici bir birime sahip yerleşik bir hoparlörle donatılmış. Eyewear 2, aramalarda netliği artıran yerleşik üçlü gürültü engelleme özelliğine sahip ve tek şarjla 11 saat kullanım süresi sunuyor. 10 dakikalık hızlı şarjla ise 3 saate kadar kullanılabiliyor. Eyewear 2 akıllı gözlüğün fiyatı ise 300 eurodan başlıyor.