Samsung, Galaxy F54 ve M53 Modellerine One UI 6.0 Güncellemesini Sundu

Samsung, Galaxy F54 ve M53 Modellerine One UI 6.0 Güncellemesini Sundu

Samsung, Android 14 tabanlı One UI 6.0 ve 6.1 güncellemeleri üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Daha önce dağıtılmaya başlanan One UI 6.0 güncellemesi, şimdi Galaxy F54 ve M53 modellerine ulaştı.

Galaxy M53 için sunulan güncelleme, "M536BXXU4DWL2" yapı numarasını taşıyor ve 1 Kasım 2023 güvenlik yamasını içeriyor. Dosya boyutu ise yaklaşık 2,39GB.

Galaxy F54 için paylaşılan güncelleme ise "546BXXU3BWL1" yapı numarasına sahip ve Kasım ayı güvenlik eki ile birlikte geliyor. Dosya boyutu ise 2.37GB.

Önümüzdeki haftalarda, birçok başka Samsung cihazının da Android 14 tabanlı One UI 6 güncellemesini alması bekleniyor.

Kullanıcılar, güncellemeleri Ayarlar » Yazılım Güncelleme bölümünden kontrol edebilirler.

One UI 6.0, Galaxy F54 ve M53 modellerine getirilen yenilikler arasında yeniden tasarlanmış Hızlı Panel, Galeri için Yapay Zeka özellikleri, yeni kamera widget'ları, Samsung Studio güncellemesi ve çoklu görev yeteneklerindeki değişiklikler bulunuyor.

Ayrıca Samsung klavyesi için yeni emoji tasarımı, tabletler için Windows bağlantısı, paylaş panelinde resim ve video önizlemeleri gibi bir dizi yenilik de kullanıcılara sunuluyor.

Bu güncelleme aynı zamanda çeşitli kamera iyileştirmeleri, akıllı uçak modu, Bixby geliştirmeleri ve kötü amaçlı uygulamalara karşı ekstra koruma katmanı gibi güvenlik ve performans artışlarını da kullanıcılarla buluşturdu.