Spark 20 Pro Tanıtıldı

Spark 20 Pro Tanıtıldı

Tecno, bu ayın başında duyurduğu Spark 20 modelini geride bırakarak Spark 20 Pro'yu tanıttı. 134 dolarlık rekabetçi fiyatıyla dikkat çeken telefon; geniş ekranı, yüksek performanslı işlemcisi ve etkileyici kamera özellikleriyle ön plana çıkıyor.

Spark 20 Pro, 6.78 inç büyüklüğündeki Full HD+ ekranıyla görsel deneyimi zirveye taşıyor. 120Hz yenileme hızı sayesinde kullanıcılara akıcı bir deneyim sunan telefon, Mediatek'in güçlü Helio G99 platformundan gücünü alıyor. 8GB RAM ve 256GB depolama kapasitesiyle, hızlı ve geniş bir depolama alanı sunarak kullanıcı beklentilerini karşılıyor.

iPhone Benzeri Dinamik Ada

Telefonun tasarımında, iPhone'daki Dinamik Ada'ya benzer bir işlev gören Dynamic Port adındaki bir bildirim ve işlev bölümü bulunuyor. Dört farklı renk seçeneğiyle gelen Spark 20 Pro, şık ve modern tasarımıyla da dikkat çekiyor.

108MP ana kamera ve QVGA çözünürlükteki iki "süs kamerası" ile kullanıcılara çeşitli çekim seçenekleri sunuyor.

Dayanıklılık ve Güvenlik

Spark 20 Pro, 5000 mAh kapasiteli bir batarya ile uzun ömürlü bir kullanım sunarken 33 Watt şarj hızıyla hızlı bir şekilde şarj olabilme özelliğine sahip. Ayrıca güç tuşuna entegre parmak izi okuyucu, kulaklık girişi ve IP53 sertifikasıyla su ve toz sıçramalarına karşı dayanıklılık sağlıyor.

Filipinler'de 134 dolar gibi bir fiyattan satışa sunulan Tecno Spark 20 Pro'nun, ülkemizde de benzer bir fiyatla satışa sunulması bekleniyor.