Xiaomi Bebek Kamerasını Satışa Sundu

Xiaomi Bebek Kamerasını Satışa Sundu
Xiaomi, bebekler için geliştirdiği akıllı ürünlerine bir yenisini ekledi. "Xiaomi Baby Care Edition" adını taşıyan akıllı bebek kamerası, bebeklerin tüm hareketlerini takip ederken sanal güvenlik alanları içinde kalmalarını sağlıyor.

Xiaomi, geniş bir kamera yelpazesine sahip olmasının yanı sıra bebeklere yönelik akıllı ürünleriyle de dikkat çekiyor. Son ürünü olan Xiaomi Baby Care Edition akıllı kamera, ebeveynlerin hayatını kolaylaştıracak bir dizi özellik sunuyor.

Xiaomi, bebekler için geliştirilmiş yeni bir akıllı kamera olan "Baby Care Edition"ı tanıttı. Full HD çözünürlükte yayın yapabilen bu kamera, geniş açılı lensi sayesinde bebeğin odasını tamamen kapsayabiliyor.

Çift bant Wi-Fi özelliği sayesinde internete hızlı bir şekilde bağlanabilen kamera, aynı zamanda microSD kart yuvasına sahip, böylece çevrim dışı da çalışabiliyor. Ebeveynler için önemli bir özellik olan gözlem ekranı 5 inç büyüklüğünde ve 10 saate kadar kullanılabiliyor.

satisa-sunuldu1.jpg

Xiaomi Baby Care Edition, çevrim dışı modda anında kameraya bağlanarak görüntü aktarmaya başlıyor. İnternet bağlantısı sağlandığında ise Mi Home uygulaması aracılığıyla pek çok cihazdan uzaktan izlenebiliyor. Ancak kameranın açısı sadece manuel olarak değiştirilebiliyor ve internet üzerinden müdahale edilemiyor.

Xiaomi Baby Care Edition akıllı kamera, çocuğun ağlamasını veya öksürmesini algılayarak ebeveynlere uyarı veriyor.

Ayrıca ebeveynler uygulama aracılığıyla bebeğin çevresine sanal bir güvenlik alanı çizebiliyor ve bebeğin bu alanın dışına çıkması durumunda yine uyarı alabiliyorlar.

Xiaomi Baby Care Edition akıllı kameranın fiyatı 115$ olarak belirlenmiş.