Youtube Music Web Sitesi Üzerinden Müzik İndirilmesine İzin Verecek

Youtube Music Web Sitesi Üzerinden Müzik İndirilmesine İzin Verecek
Google'ın müzik platformu YouTube Music, kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek için yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Artık platformun kullanıcıları, masaüstü web sitesi üzerinden şarkıları ve çalma listelerini indirebilecekler.

Google'ın rakipleri Spotify ve Apple Music'e karşı geliştirdiği YouTube Music platformu, sürekli olarak yenilikler eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yapay zekâ destekli şarkı arama özelliğini kullanıcılarına sunan servis, şimdi de web sitesinden şarkı indirme özelliği ile kullanıcı deneyimini daha da geliştiriyor.

YouTube Music Üzerinden Windows ve Mac Kullanıcıları Artık Şarkı İndirebilecek

YouTube Music, uzun yıllardır müzik severlerin favori platformlarından biri olmasına rağmen, Windows, Linux ve macOS işletim sistemleri için yerel bir uygulamaya sahip değil. Ancak, Google, bu platformlara yerel destek sunmasa da YouTube Music'in web sitesine yeni özellikler eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda bazı kullanıcılar için kullanıma sunulan ve web sitesinden müzik indirmeye izin veren özellik, artık daha geniş bir kullanıcı kitlesine dağıtılmaya başlandı. Önümüzdeki haftalarda, bu özellik ücretli kullanıcılar için kullanıma sunulacak.

Windows, macOS ve Linux gibi işletim sistemlerini kullanan kullanıcılar artık bu özellik sayesinde YouTube Music web sitesine giderek istedikleri şarkıları, albümleri ve çalma listelerini indirebilecekler. Kullanıcıların indiği parçalar internet erişimi olmadığında dahi YouTube Music sayfasından erişilebilecek. Aynı anda en fazla 10 farklı cihaza indirme imkânı sunan YouTube Music indirilen parçaları 30 gün sonra otomatik olarak siliniyor.