Uşak Sportif 11 Ağustos’ta Sezonu Açıyor

Uşak Sportif 11 Ağustos’ta Sezonu Açıyor

Beko Basketbol Ligi’nde ikinci yılını da başarılı geçirmek isteyen Uşak Sportif, transferlerini tamamlayarak sezon açılışını beklemeye başladı.
Uşak Sportif yaptığı transferlerle geçen seneye nazaran daha güçlü bir kadro oluştururken, Aşigolar bu sezon 3 kulvarda mücadele edecekler. Beko’da ilk seneleri olmasına rağmen play-off’lara kalma başarısı gösteren ve ülkemizi de Avrupa kupalarında temsil etme hakkına sahip olan Uşak Sportif 11 Ağustos Pazartesi günü top başı yaparak 2014 - 2015 sezonunu açacaklar.
Kulüp Menajeri Fatihhan Erdoğan 11 Ağustos’ta sezonu açtıktan sonra bir hafta Uşak’ta çalışmalarına devam edeceklerini belirtirken şunları söyledi; “Transferlerimizi ve yeni sezondaki stratejimizi tamamlamak üzereyiz. Geçen sene beklentileri yükselttiğimiz için, bu sene daha iddialı bir kadro ve performans göstermemiz gerekiyor. Bunun içinde gerekli iç ve dış transferleri tamamladık. İyi bir uyum süreci ile bu sene daha farklı bir Uşak Sportif izletmek istiyoruz. Sezon başlayana kadar hazırlık takvimimizde belli oldu. ilk hafta Uşak’tayız, akabinde 17 Ağustos’ta Afyon’da 13 gün sürecek kampımız olacak. Kamp dönüşünde 9-10-11 Eylül tarihlerinde ev sahipliğini yapacağımız, Edirne Basketbol, Torko Konya Selçuk Üniversitesi ve Ted Ankara Kolejlilerin katılacağı bir turnuvamız olacak. Sonrasında 23-24-25 Eylül tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek olan TSYD kupasına katılacağız.” İfadelerini kullandı.