Uyuşturucuyla yakalandı; “Daralıyorum” deyip polis aracına binmek istemedi

Uyuşturucuyla yakalandı; “Daralıyorum” deyip polis aracına binmek istemedi

Olay, Küçük Bölcek Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı'nda yaşandı. Edinilen bilgiye göre; kentin huzur ve güven ortamının sağlanması amacıyla uygulama yapan İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şubesi ile Mahalle ve Çarşı Bekçileri durumundan şüphelendikleri plakasız otomobili durdurdu. 26 yaşındaki araç sürücüsü Emirhan Ş. idaresindeki plakasız otomobil içerisinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde arama yapılırken, sürücü ve araçta yolcu olarak bulunan 30 yaşındaki arkadaşı Hüseyin Ç.’nin Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Bekçiler tarafından yapılan aramada otomobilin kolçak kısmında şeker kutusuna gizlenmiş 25 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Araçtan çıkan uyuşturucu maddenin kendine ait olduğu söyleyen sürücü ve arkadaşı gözaltına alındı.

Sürücü Emirhan Ş. gazetecilerin “Uyuşturucunun ticaretini mi yapıyorsunuz?” sorusuna, “Hayır sadece kullanıyorum” cevabını verdi. 2 arkadaş gözaltına alınarak polis aracı kafesine bindirilirken, Hüseyin Ç., polis ve bekçilerin kulağına “Daralıyorum” diyerek polis aracının kafes kısmına binmek istemedi.

Hüseyin Ç. daha sonra elleri kelepçelenerek polis aracının arka koltuğuna oturtuldu. Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen 2 şahıs sorgulanmak üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürülürken, otomobil trafikten men edilerek otoparka çekildi.