81 Yaşındaki Komşusunu Öldürdü

81 Yaşındaki Komşusunu Öldürdü
Muğla'nın Bodrum ilçesinde ev satışı nedeniyle aralarında husumet bulunan komşulardan biri, sokak ortasında pompalı tüfekle diğerini öldürdü.

Muğla'nın Bodrum ilçesine bağlı Cevat Şakir Mahallesi 1525'inci sokakta akşam saatlerinde yaşanan olayda; 81 yaşındaki Bayram Şimşek ile 41 yaşındaki Aydın Bostan arasında ev satışıyla ilgili başlayan sözlü tartışma ve husumet sokak ortasında şiddete dönüştü.

Şimşek ve Bostan arasında sokakta başlayan sözlü tartışma, kısa sürede fiziksel şiddete dönüştü. İkili, birbirlerine tekme ve tokatlarla saldırdılar, komşuların müdahalesi tartışmanın büyümesinin önüne geçemedi.

Evden Getirdiği Pompalı Tüfekle Öldürdü

İddialara göre Aydın Bostan, evine giderek getirdiği pompalı tüfekle Bayram Şimşek'e 5-6 el ateş etti. Şimşek, kanlar içinde yere yığıldı ve komşuları hemen ambulans çağırdı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi yönlendirildi.

komsusunu-oldurdu2.jpg

İnternet kafe işleten Aydın Bostan, olay yerine gelen polislere cinayet silahı ile birlikte teslim oldu. Bayram Şimşek’in olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Şimşek'in cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlattı.